2 Aralık 2014 Salı

Esaretin Bedeli (1994)


                          THE SHAWSHENK REDEMPTION

IMDB puanınına göre en iyi film sadece böyle olsa iyi kesinlikle en iyi film kesinlikle izlemelisiniz puanı : 9.3 ama benim puanım 10 izleyin pişman olmazsınız hatta canım sıkılınca arada bi açıp izliom biraz gerçekten duygulanacağınız bir film. Oyunculardan şu an fazla ünlü olan bi morgan amcamız var tabi her filmde olduğu gibi bundada büyüklük rolü buna düşmüş ben anlamıom bu morgan açmıdır nedir her filmde oynuo neyse filmi izleyin :))) Bu arada garip bi bilgi en iyi film olmasına rağmen 25 milyonluk maliyetine göre 28 milyon hasılat elde etmiştir. Recep İvedik'in bile daha çok kazandırdığını düşünürsek adaletine tükürem dünya demek geliyor içimden :)))) neyse filmin konusuna gelirsek suçsuz yere hapse girmiş kader mahkumu Andy Dufresne'nin parmaklıklar ardında neler yaptığını anlatıo ve filmde çok güzel diyaloglar geçio işte en sevdiğim :
Filmin sonunda Andy sizler için büyük bi sürpriz hazırlamış filmin sonunda baya şaşıracaksınız ve mutlu sonla bitio film bu iyi bişi :)))

Bu da The flash izleyenlere ortadaki adam The Flashta ki general :))


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

O (IT) 1990 İnceleme

     Lise yıllarında romanını okuduğum o okuduğum en sürükleyici kitaplardan biriydi.  Fakat ben kısa olanını okumuştum yeni baskıları y...